Το κέντρο φυσικοθεραπείας

Σε άριστα διαμορφωμένους εσωτερικούς χώρους, κλιματιζόμενες άνετες αίθουσες, με καλαίσθητες επιλογές, η επιστήμη της φυσικοθεραπείας γίνεται αυτόματα ευχάριστη εμπειρία.

Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας ΓΑΛΗΝΟΣ, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1994, στην Λεωφ. Ηρακλείου 318, στη Νέα Ιωνία.

Από το 2006 στεγάζεται στην οδό Ανατολής 9-15, απέναντι από τον ΟΤΕ Νέας Ιωνίας, σ” έναν άνετο και ευχάριστο χώρο, αποτελώντας μια υπερσύγχρονη και ολοκληρωμένη μονάδα αποκατάστασης παθήσεων του μυοσκελετικού, νευρικού και καρδιοαναπνευστικού συστήματος.

Γνωρίστε τον χώρο μας

  • Σε άριστα διαμορφωμένους εσωτερικούς χώρους, κλιματιζόμενες άνετες αίθουσες, με καλαίσθητες επιλογές, η επιστήμη της φυσικοθεραπείας γίνεται αυτόματα ευχάριστη εμπειρία.

  • Η προσωπική εργασία, η άρτια θεωρητική και τεχνολογική γνώση, σε συνδυασμό με τον πιο πρωτοποριακό εξοπλισμό μηχανημάτων αποκατάστασης, εγγυώνται την πιο άμεση, έγκυρη και ενδεδειγμένη αντιμετώπιση κάθε περιστατικού.

  • Το εξειδικευμένο προσωπικό, με την συνεχή επιμόρφωση και παρακολούθηση των επιστημονικών εξελίξεων, ανταποκρίνεται με αξιοπιστία στις διαρκώς αυξανόμενες θεραπευτικές απαιτήσεις των ασθενών.

  • Στο κέντρο της Νέας Ιωνίας, με εύκολη πρόσβαση και πάντα διαθέσιμο χρόνο, σας περιμένει μια διαφορετική, εξειδικευμένη , αλλά και ανθρώπινη προσέγγιση σε κάθε πρόβλημά σας.